Személyiségfejlesztő tréner, Life coach

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Csete Nia2Kedves Olvasó! Life coachként, női önismereti tanácsadóként egyéni és csoportos személyiségfejlesztő kurzusokon nyújtok támogatást a hozzám fordulóknak. Valamint tréningeket tartok önkritikával bajlódó lányoknak, önbizalomhiányos nőknek, önmarcangolással harcoló asszonyoknak, önszeretettel küzdő fruskáknak, szüzeknek akár cédáknak, és nagymamáknak is. Mindenféle területről jönnek az emberek tanulni magukat. Fantasztikus és egyben bonyolult társadalomban élünk, boldog vagyok, hogy abban a korszakában dolgozom segítőként a világnak, amikor minderre már nyitottak az emberek. Gyógyulunk. Gyógyul bennünk a harcos amazon, a lázadó kamasz, a sérült gyermek, így gyógyulhat rákos megbetegedés, térhet vissza az élet egy kifáradt petefészekbe, lélekbe, vagy testbe. Bármibe, bármelyik részünkbe, ha úgy döntünk ismerni akarjuk az életünk célját, okát, fájdalmait, nehézségeit, és a megértést követően elengedjük a múltat békével, és fogadjuk a jövőt kíváncsian – régi rossz berögződésektől mentesen, megújulva, életerőtől gazdagon. Ha mélyebb szinten is tanulni szeretnél magadról, tréningjeimre itt jelentkezhetsz >>

Anyaseb gyógyító tréning Debrecenben

Írd újra magad! – Ha fáj a történeted… címmel anyaseb gyógyító tréninget tartok a Turmalin Egyesületben. Nőkként édesanyánkkal való viszonyunk kihat az egész életünkre. Az első lépések örökre meghatározzák azt akik vagyunk? Vagy képes az ember felnőttkorban változtatni, átkeretezni egy-egy történetet?! Meg kell hogy határozza a lehetőségeinket az, ahová születtünk, és ahogy bántak velünk? Vagy el tudjuk fogadni, hogy a múlt elmúlt és megkezdhetjük valódi, saját életünket?! Ha te is keresed a választ itt a helyed ezen a 8 órás NŐI tréningen!

Hogyan zajlik ez a tréning?

1. Ha fel akarunk dolgozni valamilyen problémát, az első fontos lépés megérteni mi is a “gond”. Tudni, és pontosan meghatározni mi is valamivel kapcsolatban a problémánk. Mert gyakran topogunk egy útvesztőben, ahol feszít minket az igazságtalanság. Közben észre sem vesszük, hogy mivel is van igazán “bajunk”. Lehet, hogy sokkal mélyebb rétegben zajlik egy dráma, és fájdalmát kivetítjük valaki egészen másra, vagy az adott élethelyzetre.

2. A megértés után megengedjük magunknak az aktuális érzés, érzések megélését. Mert addig nehéz elengedni valamit, amíg nem tudta bennünk kiteljesíteni magát. Megnézzük vannak-e társuló érzések, melyek lesúlyozzák még a problémát. Azokat is megéljük.

3. A megengedést mindig a felengedés követi. Amikor megfogalmazzuk a fájdalmainkat, melyeket anyánk okozott nekünk. Felengedjük a szavak szintjére, és kifejezzük félelmeinket a fájdalom elengedésével kapcsolatban.

4. Elengedés. Amint megtörténhetett ami lenni akar, könnyen képessé válhatunk el is engedni azt. Miért is ragaszkodnánk tovább a kellemetlen érzésekhez, és gondolatokhoz?

5. Mindezek után pedig nagyon fontos a cselekvés. Megtenni azt, hogy átfordítjuk a figyelmünket a múltban történt sérelemről, valami másra. Bármire, ami számodra ezen a szakaszon elfogadható. Az új tapasztalatok felülírják majd a régit. Ez szükségszerű. Mert az utolsó emlékek, utolsó fájdalmas események írják máskülönben a jelen életünk. Gyermeki éveink szomorú emlékeivel nem feltétlen tudunk felnőttekként kiteljesedni. A múltból lehetőségeinkhez mérten, törekedni kell tovább lépni, hiszen az életünk a jelenben zajlik.

Te irányítod az életed, vagy meghatároz még a múlt, a hozzáfűződő gondolatok és a történetre tapadt kellemetlen érzések? Ne ragadj bele valamibe, aminek már rég lejárt az ideje! Van egy jó hírem! Tudnod kell, hogy dönthetsz! Dönthetsz úgy, hogy újra meg újra valami régi áldozatává válsz… Vagy úgy, hogy kilépsz az árnyékból, és megengeded, hogy végre rád is süssön a nap!

Nem baj, ha fáj – csak engedd megélni még egyszer utoljára. Nagyon. Aztán mondj búcsút annak, ami történt és írd újra magad! Időpont, és jelentkezés itt >>

nia logóRemélem felkeltettem a figyelmed annyira, hogy tovább navigálj személyes oldalamra >>
vagy kérdéseiddel megkeress az alábbi elérhetőségeim egyikén:

E-mail: csetenia@gmail.com

Tel: 0630/857-65-07

Szeretettel, és szívélyes üdvözlettel: Csete Nia
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×
Posted in: Csete Nia Tagged: , , , , , ,
Vissza az előző oldalra