Gyógymasszőr, általános tanító, népi játszóház vezető

0 Flares Filament.io 0 Flares ×


Kosztyu Judit_1Üdvözlöm! Kosztyu Judit
alsó tagozatos tanító, népi játszóház vezető és gyógymasszőr vagyok. Elvégeztem az agykontroll tanfolyamot és a Waldorf-pedagógus alapképzést. Vezérfonalam, tanárom és kedvenc pszichológusom, Vekerdy Tamás gondolata, miszerint minél tovább tartunk egy gyereket gyerekmivoltának és életkorának megfelelő körülmények között, minél tovább tápláljuk benne az élő hitet, hogy a világ és az ember érdekes, megismerésre érdemes, annál jobban fog helytállni kedvezőtlenebb körülmények között is.

Ebben a szellemiségben foglalkozom gyerekekkel, tanítom és korrepetálom őket. Célom, hogy a gyermek oldott, derűs, szeretetteljes légkörben jól érezze magát és játszva, cselekvő módon tanuljon, fedezze fel az az élet és a világ csodáit. Hiszen Kádár Annamária szavaival élve, a gyermek nem kicsinyített, tökéletlen, félig kész felnőtt, hanem életkorának megfelelően egy teljes és egész lény, akinek világlátása, gondolkodása és ítéletalkotása sajátos, és nem mérhető felnőtt mércével.

Mindezek mellett frissítő és relaxáló masszázst is végzek, mely jótékony hatást gyakorol mind a test, mind a lélek egészére, segítséget nyújtva ezzel, hogy egészségesebben, stressz mentesen élhessünk a mai rohanó világban.

E-mail: kosztyu.judit@vipmail.hu
Tel.: 0670/708-53-66

Várom szeretettel: Kosztyu Judit
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×
Posted in: Kosztyu Judit
Vissza az előző oldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.