Török Bea

Török BeaÜdvözlöm!

Török Bea vagyok: Maszőr és Manuálterapeuta (Budapest)          

 

Mottóm: „Neked kell annak a változásnak lenned, amit a világban látni akarsz.”

 

 

 

 

2011-ben végeztem svédmasszőrként, több év irodai munkavégzés után az íróasztalt masszázságyra cseréltem. Érzésem szerint megtaláltam a hivatásom, talpreflexológiát, nyirokmasszázst, kiropraktikát is tanultam.

Várok mindenkit szeretettel, aki szeretne tenni az egészségéért és jobban érezné magát a bőrében!

Néhány szó az igénybe vehető masszázsfajtákról, kezelésekről:

A svédmasszázs hatására felgyorsul a szervezet méregtelenítése, anyagcseréje, fokozódik a vérellátás, a szövetek oxigén és tápanyagellátása. Csökken a vérnyomás, ezáltal tehermentesül a szív. Meggyorsítja a nyirokerek keringését, a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások, izomcsomók megszüntethetők. Masszázzsal hatni lehet az izomtónusra, fokozza az izom teljesítményét, csökkenti az izomlázat, megszünteti a fáradtságérzést, relaxál, fájdalomcsillapító hatású.

A manuális nyirokmasszázs egy olyan technika,  amely stimulálja a nyirok áramlását, célirányos speciális fogásokkal irányítja a szövetekben felszaporodott folyadékot a nyirokcsomók felé. A fogások elősegítik a nyirok felgyorsult áramlását, a salakanyag kiürülését, a szervezet méregtelenítését, az immunrendszer erősödését, a relaxációt.

Talpreflexológiával a központi idegrendszerre, vérkeringésre, belső szervekre  lehet hatni. Segítségével feltérképezhető az egész szervezet állapota, diagnosztizálható, hogy mely szervvel vagy testrésszel van probléma. A szervezet öngyógyító erőit mozgósítjuk, az energiák szabad áramlását tesszük lehetővé, aktivizáljuk az életenergiákat. A kritikus helyen felerősödik, illetve helyreáll a testnedvek keringése. Ez jótékonyan hat a beteg szervre, testrészre, erősíti a szervezet öngyógyító erőit. Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését, fájdalomcsillapító hatású. Lazító, testi – lelki feszültséget old.

A manuál terápia a gerinc gyógyításával foglalkozik, figyelembe véve az emberi egységet (elme, test, szellem). Nem a tünetet kezeli, hanem a kiváltó okot, ami legtöbbször a gerinc mellett elhelyezkedő izmokból és idegekből ered. A kiropraktika beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. A kezelés lehetővé teszi a letapadt izmok és a nyomás alatt lévő ideggyökök felszabadítását. Lényege, hogy a letapadt, összecsomósodott izmot egy erős nyomással „sokkolja”, ezáltal az izom összerándul, majd elernyed, így kilazult szerkezetű lesz. A módszer leginkább a különböző mozgásszervi panaszokkal, lumbágóval, derék, nyak és fejfájással küszködőknek tud segítséget nyújtani.

Személyre szabott masszázsra is van lehetőség, aszerint, hogy mire van szüksége: hívjon fel telefonon, hogy időpontot egyeztessünk és át tudjuk beszélni az igényeit. Pár percre a budapesti belvárostól, a XI. kerületben a Bikás-park metrómegállónál várom, az otthonos hangulatú Masszázs-félszobában, ahol egy jót teázhatunk kezelés előtt, vagy után és ha rendszeresen szeretne járni, kedvezmény igénybevételére is van lehetőség. Jöjjön el, szánjon időt magára és kapcsolódjon ki közben! Várom sok szeretettel.

Bejelentkezés

telefonon: 30/459-6536 vagy

facebook.com/masszazsfelszoba

Jó egészséget kívánva, szeretettel üdvözlöm:

Török Bea
Posted in: Török Bea
Vissza az előző oldalra

Archívum