Terápiás tanácsok Bátki Fazekas Zoltántól

TERÁPIÁS KEZELÉSEK, TANÁCSOK

bátki 22001-ben boeck sarkoidosis (csomókonglomerátumok a tüdőben) miatt másféléves szteroidos kezelést kaptam. A kezelés nem vezetett eredményre. A tüdő biopsziát követően vitaminos kezelési módot választottam. 10 éve fogyasztok vitaminokat, ásványi anyagokat, és nyomelemeket nagy mennyiségben tartalmazó táplálék-kiegészítőket. Kezdetbe a Lenkei féle vitaminokat, az utóbbi években a Jó Közérzet Központ készítményét. A tüdőcsomóim eltűntek, az asztmám, és az allergiás panaszaim megszűntek.

Gyermekkorom óta diagnosztizált problémám a gerincferdülés, résnyire nyitott S1 csigolya. 2003-ban porckorong sérvvel (4-5 csigolya) műtöttek. Ízületi kopás és gyulladás keletkezett a jobb oldali csípőmben. Egy alkalommal 2009-ben injekciós fájdalomcsillapításra szorultam. 2010-ben beszereztem a Magneter ágyat, és elkezdtem a magneteres kezelést. Nagyon jó hatását tapasztaltam a fájdalomcsökkentő, gyulladáscsökkentő programoknak, és a gerinc – reuma – ízület CD-nek. Több mint két éve használom a Rutz CD-t, és a Depresszion CD-t. Különösen jó hatásait tapasztaltam az Idegrendszer, és a Depresszion CD együttes használatának. Gerincproblémáimra eddig már több féle kezelést kipróbáltam. Műtét utáni rehabilitáció keretében kaptam masszázst, tangentoros, és fizikoterápiás kezelést. Az idén találkoztam először a kiropraktikai terápiával. Eddig összesen négy alkalommal kezeltek. Sok éves tapasztalataim alapján egyértelmű, hogy sikereit tekintve a kiropraktikai terápia minden eddig használt gyógymódot felülmúlt. A csípőm, a derekam hosszú évek után az idén nyáron visszanyerte rugalmasságát, teherbíró képességét.
Nagyon nagy segítség ez az életemben, és a családom életében is. Őszintén hálás vagyok Koczkáné Ilonkának, aki rávezetett a magneteres, és a kiropraktikai terápiákra.

Mindazoknak, akik hasonló problémákkal küzdenek, az alábbiakat tanácsolom:

1 Fogyasszanak friss, hazai zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket!
2 A megfelelő vitamin, ásványi anyag és nyomelem mennyiség bevitelének céljából, rendszeresen szedjenek széles spektrumú, legalább 30-40 komponensű táplálék-kiegészítő készítményt!
3 Használják a Magneter terápia megfelelő programjait.
4 Igyanak mennél több eredeti forrás-ásványvizet, folyadékot!
5 Szükség esetén egyenek három óránként 1-3 gramm C – vitamint!
6 Fogyasszanak kollagéneket tartalmazó készítményt!
7 Legyenek életcéljaik, folytassanak aktív szellemi tevékenységet!
8 Alkalmazzák a kiropraktikai terápiát!
9 Mozogjanak, végezzenek önmaguknak kedves, hasznos fizikai munkát!
10 Lehetőleg ne mérgezzék magukat narkotikumokkal, drogokkal!
11 Csak a legszükségesebb esetben szedjenek szintetikus gyógyszereket!
12 Higgyenek! Higgyenek a teremtőben, a teremtő akaratában!
13 Próbálják megismerni önmagukat, sikeresen kezelni, meggyógyítani saját lelküket, és testüket!

Zsombó, 2012-08-16

Bátki Fazekas Zoltán
operaénekes, költő
Posted in: Cikkek Tagged: , , ,
Vissza az előző oldalra

Archívum