Bemutatkozás

DSC_2199_3Szeretettel üdvözlöm Önt, Koczka-Kiss Ilona vagyok az Egyesület elnöke. Fő célom az volt, hogy egyesületünkhöz a legkiválóbb szakemberek csatlakozzanak, azért, hogy ha Ön bármilyen problémával szembesül az élete során, akkor nálunk találja meg azt a szakembert, aki a legtöbbet tud Önnek segíteni. A Turmalin Egyesületben Ön megtalálhatja: a testtel, a lélekkel és a szellemmel foglalkozó szakembereket is. Segítő tevékenységünk egymásra épül, és jól kiegészíti egymást. Idejét itt jó hangulatban, hatékony módszerek segítségével, kellemes környezetben töltheti el, s ha egyszer ránk talál, vissza fog ide vágyni!

Rádió riportjainkból sok mindent megtudhat:

Campus Rádió riportja 2015.

Európa rádió riportja 2016.

Mottónk:

„Ne gyógyítsuk a betegséget, hanem előzzük meg!” Ha viszont már beteg, akkor azon megpróbálunk holisztikus szemléletmóddal segíteni.

„A holizmus kifejezés (a görög „holos” szóból) a teljesség figyelembevételét jelenti.  A holisztikus szemléletű gyógyítás az embert egésznek tekinti, feltételezi testének, szellemének és érzelmeinek egységét. A holisztikus szemlélettel gyógyító szakember nemcsak a betegséget, a megbetegedett szervet, vagy testrészt, hanem a beteget gyógyítja, egészségét kívánja helyreállítani, és fenntartani”

A holisztikus egészségfejlesztést alkalmazók filozófiája a következő >>

Kiről szól egyesületünk munkája? Olvasson tovább >>

Célunk, szolgáltatásaink itt tekinthetőek meg >>

idézet

Jöjjön el és tartson előadást vagy egyéni konzultációt nálunk! Székhelyünkön terembérlési lehetőséget kínálunk 1-3 fős személyes konzultációkhoz, valamint 20-30 fő befogadására alkalmas termünkben előadások szervezéséhez. Tekintse meg „ A Turmalin Ház Otthonát” ahol szeretettel várjuk Önt rendezvényeinken. Képek >>

Írjon nekünk, ha szeretné, hogy ötletétKoczka-Kiss Ilona_3
megvalósítsuk >>

Jó barangolást kívánok honlapunkon! Köszönöm megtisztelő figyelmét, és bízom benne, hogy hamarosan találkozunk rendezvényeinken.

Szeretettel: Koczka-Kiss Ilona
Return to Previous Page

Archívum