Nagy Margit

Nagy Margit_1Üdvözlöm Önt!  Nagy Margit vagyok.

Természetgyógyász, reflexológus, fitoterapeuta, magnetoterapeuta, nyirokterapeuta, nyirokdrenázs masszőr vagyok 2002. óta.

Arra tettem fel az életemet, hogy segítsek az embereknek az egészségük megőrzésében.

„Az Egészség élet aranyánál többet ér,az egészséges test több bármi szerencsénél .”

Jézus Siroch Biblia

 • A Nyirok masszázs a fő területem. A Dr Vodder eredeti módszerét tanultam meg és Prof Dr Daróczy Judit tanfolyamát végeztem el. Ezek segítségével tudok nagyon sokat segíteni a hozzám forduló pácienseknek.A nyirokrendszer létezéséről a legtöbben  csak akkor vesznek tudomást, ha valamilyen működési zavar lép fel.A nyirokrendszer jelentőségét gyakran alábecsüljük. Ha egészségesen működik a szövetek méregtelenítését és az immunrendszer jó működését biztosítja. A nyirokrendszer támogatása, mind krónikus terápiáknál, illetve megelőzés szempontjából fontos. Ráadásul egyszerű módszerekkel könnyen végezhető.Dr Mayrtól származik az a mondat mi szerint

Ami első pillantásra hájas hasnak tűnik, arról sokszor kiderül, hogy valójában nem pusztán zsírból van, hanem javarészt pangó nyiroknedvből.”

Ezt a hasban, lábakban kialakuló nyirokpangást megfigyelhetjük látszólag egészséges embereknél is. Ez  a jelenség azt mutatja, hogy  a nyirokrendszerünk, testünk  ” Szennyvíz tisztítórendszere nem jól működik.” A nyirokkeringés zavarait okozhatják műtétek, daganatok, gyulladások, helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód. A megelőzésre nagy hangsúlyt kell fektetni!

Az elmúlt évek során azt tapasztalom, hogy a párok sokszor évekig próbálkoznak a gyerekvállalással. 

Nagyon sok párnak tudtam segítséget nyújtani ezért a „Babacsináló”nevet kaptam  amire nagyon büszke vagyok. E témával kapcsolatban előadás sorozatot tervezek beindítani a Turmalin Egyesületben, e témával kapcsolatban. Kérem majd látogasson el többször a honlapra, de egyéni konzultációra is szeretettel várom az érdeklődőket!

A Föld mágneses energiája több mint 60 % -kal le van csökkenve, ez nagyon sok betegségnek okozója. Lehet pótolni ez a jó Hír.Erre hívom fel az emberek figyelmét, és mint magnetoterapeuta segítséget nyújtok.

Természetgyógyászként, az egészséges táplálkozásra a betegségek megelőzésére, a PREVENCIÓRA helyezem a hangsúlyt. Ha le akarjuk küzdeni a betegségeket és hosszú ideig meg akarjuk őrizni az egészségünket,erre kiválóan alkalmas a talpmasszázs a természetes gyógymódok talán legegyszerűbb formája. Több ezer éves módszer, lényege a felborult testi és lelki egyensúly helyreállítása. Reflexológusként, sokat tudok segíteni ezzel a módszerrel.

Az Egészség éltetője az Isteni Forrás, a SZERETET. A Szeretet a Világegyetem összetartó ereje. Ahol szeretet van, ott Születés, növekedés, épülés, Gyógyulás Élet van.

A Kéz a Szív meghosszabbítása, az Érintés a Gyógyítás előszobája. Szívemben Szeretet van.

A Jóisten a csodákat az egyszerűségben rejtette el. Én mindennap megélem ezeket a csodákat. Ez az én Hitvallásom a Gyógyításban, a Szeretetben.

A velem készült riportot itt tekinthetik meg :

                       Szeretettel várom Önt is! Nagy Margit

Tel: 30/313-64-38

 

 

Posted in: Szakemberek
Vissza az előző oldalra

Archívum