Egy titkos ital naracsbőr ellen ; Fejfájás és migrén lelki okai

Egy titkos ital, amitől eltűnik a narancsbőr és ég a zsír!

Itt van most egy nagyszerű turmix recept ami nagyon gyorsan megszabadít a fölösleges kilóktól.
A most következő recept egy nagyon egyszerűen elkészíthető ital, de nagyon hatásos.

Hozzávalók:
– 1 nagy grapefruit
– 2 darab narancs
– egy negyed citrom
– egy közepes méretű gyömbér

Elkészítése: Először minden hozzávalót tisztítsunk, hámozzunk meg, és a turmixgépünkkel csak turmixoljuk össze. Tároljuk a hűtőszekrénybe, és minden reggel valamint az étkezések előtt fogyasszunk 1 vagy 2 dl-t belőle. Ha ezt betartjuk, akkor egy kis idő múlva láthatjuk az eredményt.

Egészségére váljék!

_________________________________________________________

MIGRÉN

Minden betegség a lelki élet elfojtásának a következménye; a tünetek kialakulásához hozzátartozik egy vagy több érzelmi konfliktus, valamint negatív minőségű gondolat. A fej szimbolizálja többek közt a gondolkodást, az értelmet, az ésszerűséget, az irányítást és a gondok megoldását is.

Milyen helytelen vagy túlzásba vitt életvitelre figyelmeztet a fejfájás által a lélek?

  • A fejfájós ember állandóan kritizálja és ostorozza, valamint nem tartja teljes értékűnek magát, ugyanakkor nem tűri, ha más mond véleményt róla.
  • Gondolatai, céljai alárendeltek másoknak (kényszeres megfelelési vágya van) és így szépen lassan megszűnik a szabad akarat, előtérbe kerül a kiszolgálás (kiszolgál minden kérést, gondolkodik és megoldásokat keres mások helyett). Sokszor kényszeríti magát arra, hogy valamilyenné váljon, vagy valamit megtegyen, amit valójában nem szeretne.
  • Fejfájáshoz vezet az is, ha az egyén túl sok mindent akar a kezében/fejében tartani és arra koncentrál, hogy minden a saját belátása szerint történjen. Gyakran erős hatalom és uralkodási vágy jellemzi a beteget.
  • Szintén főfájást okoz, ha mentálisan túl erősen próbál a személy valamit elérni vagy rögeszmésen az esetleges bekövetkezendő dolgokra koncentrál és aggódik amiatt, hogy mi vár rá a jövőben.
  • Ha túl sokat akar valaki megérteni és minden kérdésre azonnal szeretne választ kapni, ám ennek még nem jött el az ideje, akkor türelemre intés célzattal fejfájás által is jelezhet lelkiségünk.

Migrén

fej agyA migrénnel küszködő ember valamihez, valamilyen elvhez, vagy valakihez igen szorosan, szinte erején felül ragaszkodik. Az élethelyzetek egyoldalú és elfogult szemlélése annyira leköti erejét, hogy közben nem marad ideje az élet napos oldalával foglalkozni. A migrén a túl hosszú bezárkózásról árulkodik. Az egyén nem akar engedni a régi, megkövesedett elveiből, beszorul a saját maga alkotott „sötét” világba, s nem engedi be a fényt sem magába, sem pedig környezetébe. Lüktetésszerű fájdalomhoz vezet, ha az ember a kudarcokként megélt élethelyzetek miatt elkezdi utálni magát, amely kritikát, sőt főleg önkritikát eredményez, ennek következménye pedig az, hogy ítélkezik maga felett.

A fejfájást és a migrént kiváltó okokról bővebben itt olvashat >>

Posted in: Cikkek
Vissza az előző oldalra

Archívum