Bátorfi Judit

 

Üdvözöllek!

Bátorfi Judit vagyok. Az én történetem 3 évvel ezelőtt kezdődött, amikor beiratkoztam az Integrál Akadémia integrál pszichológia szakára. Egy csodálatos önismereti út vette kezdetét, mely göröngyös, olykor-olykor nagyon nehéz volt, de mindemellett rengeteg élménnyel, tapasztalattal gazdagított, és önmagam mélyebb megismeréséhez vezetett. Terápiás kommunikációt is tanultam, melynek technikái segítik, hogy a klienssel beszélgetve, őt maximálisan figyelve vezethessem saját önismerete útján.

 

 

Ezt kínálom neked is. Meghallgatva téged, erőszakmentes jelenlétemmel megteremtem annak lehetőségét, hogy egy új látásmóddal megszülethess. Szabadabb önértékeléssel. Valósabban.

De nemcsak a lelkeddel, a testeddel is foglalkozom. Végzett gyógymasszőrként felfrissítem és megnyugtatom izmaidat, ezzel még inkább segítem, hogy ellazulj, és könnyebben kapcsolatba kerülhess valódi Önmagaddal.

Ha gyermeked van, és tanulási problémákkal küzd, nehezen veszi az iskola akadályait, számára is van segítségem. A NILD Tanulási Terápia 1. és 2. blokkjának technikájával, egyénre szabott terápia formájában fejlesztem az agy kognitív, gondolkodásért felelős területeit. Célom, hogy gyermeked képessé váljon és motivált maradjon az élethosszig tartó önálló tanulásra.

Ha bármelyik területen segíteni tudok számodra, hívj bátran , vagy írj levelet a megadott elérhetőségeimre

Szeretettel várlak, hogy segíthessek!

facebookhttps://www.facebook.com/%C3%89letvir%C3%A1g-Harm%C3%B3nia-St%C3%BAdi%C3%B3-268197283970117/

E-mail: judit.batorfi75@gmail.com
Tel.: 0670/708-53-66

Várom szeretettel: Bátorfi Judit
Integrál tanácsadó, Gyógymasszőr,  
NILD Tanulási Terápia

Posted in: Szakemberek Tagged: , , ,
Vissza az előző oldalra

Archívum