Toth Jessica

Szeretettel Üdvözöllek, Toth Jessika vagyok!

 

Bizonyára nem véletlen, ha a  bemutatkozásomat olvasod.

Hiszem, hogy minden okkal történik, ezért is vállaltam szívesen azt a kedves megtiszteltetést, hogy a Turmalin Egyesület tagja lehessek.

Bemutatkozómban először a  részemről legfontosabbat emelném ki, ami nem más mint az emberi  és egyetemes szeretet. Szeretettel végezve és továbbadva a munkát, szeretettel nyújtva bármilyen szolgáltatást, oktatást, információ átadást …egy hatalmas meghatározó tényező. 

 

Én roppant szerencsésnek érzem magam, hogy viszonylag fiatal éveimben megértettem, hogy ez a lényeg. E mellé a szeretet rezgés mellé jön a szakmai tudás és tapasztalat, de ezek már a másod és harmadlagos tényezők. A tudás remek dolog, a tapasztalat pedig ugyebár materiális világunk időben mért nagy kincse. Remek tanító.

Ehhez még egy csodás dolog tud párosulni ami pedig nem más  mint at Univerzum, avagy Isten adta tehetség amit jó esetben előbb vagy utóbb felfedezünk és kiaknázunk magunkból.

 

Gyerek korom óta egy tudatos, valamint egészségtudatos családban nevelkedtem. Folyamatosan körülvettek az egészséggel és tudatos léttel kapcsolatos információk, én pedig egyszerűen szívtam magamba, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Később rájöttem, hogy nem az. A szervezet, egészség, táplálkozás, kínai orvoslás , test és lélek iránti heves érdeklődés egy szenvedély amit bizonyára azért kaptam, hogy másoknak is tovább adhassam az általam gyűjtött tapasztalatokat, hasznos információkat, ezzel segítve életüket, bizonyos életszakaszaikat vagy esetleg kihívásaikat.

 

A szüleim által indított és azóta is működő családi vállalkozásba észrevétlenül is belenőve gyerekkoromat emberek szó szerint ezrei kísérték végig és kísérik mind a mai napig. A hatalmas ismeretségi körökön belül mindig érkezett új , valamint megfelelő információ és forrás az egészséghez és tudatos léthez. Ami pedig még érdekesebb és remek tapasztalat ennyi ember közelébe felnőve, az nem más mint a megfigyelés.

Megfigyeltem ki hogyan él. Hogyan táplálkozik, mire figyel. Közel 20 év leforgása alatt pedig remekül levontam a következtetéseket.Olyan ez mint egy nagy kutatás felmérés. Rengeteget merítettem ebből.

 

Családom remek egészségnek örvend, bizonyára azért mert hosszú évek óta igyekszünk a mindennapjainkba beépítve használni  a sok remek tudást amivel rendelkezünk.

Nagy örömömre szolgál minden alkalom amikor másnak is átadhatok abból amit én már elsajátítottam.

 

Amiben én támogatást tudok adni az embertársaimnak az elsősorban a tudatos és egészségtudatos lét. Nagyon sok olyan dolog vesz minket körül a 21. században, ami drasztikusan rombolja egészségünket anélkül, hogy sejtésünk lenne róla. Ma már nem kell önpusztító dolgokat végeznünk ahhoz, hogy megbetegedjünk. Szomorú, de ma már annyi egészségkárosító dolog vesz minket körül, hogy anélkül is megbetegedhetünk, hogy  úgymond ,,rossz életmódot ”folytatnánk, ezért érdemes külön figyelmet fordítanunk a tudatosságnak és életmódunkba illeszteni azt. Legtöbben a nagy dolgokat figyeljük, pedig az apró lépések számítanak. Én rávilágítok az apró dolgokra amik a hétköznapjainkba észrevétlenül pusztítják lelkünk várát, a testünket. Olyan hétköznapokba illeszthető apró, de nagyon fontos ötleteket és tanácsokat igyekszem adni, amivel a 21. század rohanó világában is megadjuk a lehetőséget testünknek az egészségre.

 

Elérhetőségem:

toth.jessyca@gmail.com

https://www.facebook.com/jessica.toth.963

 


                          Szeretettel várom jelentkezését:
 Toth Jessica
Posted in: Szakemberek Tagged: ,
Vissza az előző oldalra

Archívum