Csete Nia

Csete Nia vagyok Szupervizor, Life- és Egészség coach, valamint Márkaépítő mentor.

A felsorolt szakmáim keretén belül abban segítek másoknak, hogy a rohanó mindennapokban szánhassanak egy kis időt a saját belső lelki folyamataik átélésére. Ezt főleg amiatt találom fontosnak, mert az egyre több elvárást és egyre nagyobb tempót diktáló modernizált életünk fokozatosan elválaszt önmagunktól – ha nem figyelünk oda. Aki csak kifelé él, a külső elvárásoknak próbál megfelelni és belülről meg nem értett célokat próbál elérni, azok élete gyakran kisebb nagyobb kudarcokba fullad. Hiszen, ha nem vagyunk kapcsolatban önmagunkkal, akkor nem tudunk magunkhoz mért reális döntéseket hozni az életterületeinken. Szupervizorként abban segítek a hozzám fordulóknak, hogy a szakmai hivatásukban ki tudjanak teljesedni. Ha Life- és Egészség coachként keresnek meg életvezetési és egészségügyi kérdésekről tudunk beszélgetni.

Magánéletünk és karrier utunk kibontakoztatása meghatározza a személyes boldogságunkat, és a tudatosságunkat – ezen az úton szoktam kísérni a klienseimet.

Márkaépítő mentorként pedig kisvállalkozókat, és segítő foglalkozású kollégákat támogatok abban, hogy az online kommunikációjukban képessé tudjanak válni a megmutatkozásra. A honlapunkon, és a közösségi platformokon való jelenlétünk meghatározza, hogy fognak-e minket az online világ útján mások megkeresni. Az, hogy mit üzenünk, mit ébresztünk a klienseink, ügyfeleink lelkében amikor ilyen felületeken találkoznak először velünk, eldönti, hogy utána hozzánk fordulnak-e. Personal brandépítésben, egyedi önkifejező honlapok elkészítésében, keresőoptimalizált tartalommarketing megírásában és marketing tanácsadásban segítek már több mint tíz éve a hozzám fordulóknak.

A Turmalin Egyesülettel 7 éve vagyok szoros együttműködésben, és segítem az itt dolgozó kollégák márkaépítését is.

Ha kíváncsi lettél rám bővebben, kérlek látogass el a honlapomra.

Szeretettel várlak!

Posted in: Szakemberek Tagged: , , , , ,
Vissza az előző oldalra

Archívum