Gáll Andrea

Gáll Andrea_1Gáll Andrea vagyok, mentálhigiénés szakember. 20 éve foglalkozom emberekkel az oktatás világában. Ez alatt az idő alatt rájöttem arra, hogy nem elegendő új információkat átadnom másoknak. Az is fontos, hogy segítsek abban, hogy az emberek képesek legyenek azokat feldolgozni és beépíteni a személyiségükbe. Én is igénylem a változást, keresem az újabb lehetőségeket, melyek segítségével többet és többet tudhatok meg magamról és az engem mozgató mechanizmusokról.

Ezért sokféle útját bejártam már az önismeretnek: jártam pszichodráma kurzusra, kineziológia alaptanfolyamra, elvégeztem az egyetemen a mentálhigiénés szakot és a Sprituális Választerápia alap-és haladó tanfolyamait.

Mindezek meggyőztek arról, hogy a lelkünkkel való törődés nélkülözhetetlen, ha nemcsak túlélni, hanem megélni is akarjuk a hétköznapjainkat.

Relaxáció

Végig szívügyem maradt a relaxáció. A test ellazítása, a tudat elcsöndesítése segít hozzáférnünk a belső világunkhoz. A relaxációs technika segítségével ellazítjuk az izmainkat, kiengedjük a feszültséget, megállítjuk a cikázó gondolatokat és megpihenünk. Ha a relaxációs gyakorlatokat rendszeresen végezzük, akár önállóan, akár terapeuta közreműködésével, rendkívüli változásokat figyelhetünk meg. Megteremtődik a lelki egyensúlyunk, negatív hozzáállásunkat fokozatosan feladjuk, képesek vagyunk a bennünk zajló folyamatokat befolyásolni és megváltoztatni, így hormonális és immunrendszerünk kiegyensúlyozottá válik.

A bennünk feljövő képek pedig útmutatást adnak sok meg nem oldott helyzettel kapcsolatban. A tudatos lazítás tisztító hatású, hat a testre és a lélekre egyaránt. Ezért ajánlom mindenkinek a technika elsajátítását, melynek elsajátítása történhet egyénileg és csoportosan is.

E-mail: gandima@gmail.com
Tel.: 0630/394-94-04

Érdeklődését várom szeretettel: Gáll Andrea
Posted in: Szakemberek Tagged: , ,
Vissza az előző oldalra

Archívum